Ontdek het Bloemenseizoen bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Voorjaar in de Bollenstreek

Het voorjaar is een betoverende tijd in de Bollenstreek waarbij de wereld om ons heen transformeert met een explosie van kleur, geur en leven. Terwijl de koude wintermaanden langzaam hun grip loslaten, ontwaken de uitgestrekte velden van de Bollenstreek tot een adembenemend schouwspel van bloemenpracht. Ontdek de prachtige omgeving met bloemenvelden, duinen en het strand tijdens een ontspannende wandeling of fietsroute. Naast het bloemenseizoen biedt de omgeving nog vele andere activiteiten voor jong en oud. 

Bekijk hieronder het voorjaarsaanbod van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk:

Vier het voorjaar aan de kust

Vrolijk Voorjaar Arrangement

Tijdens het voorjaar worden de dagen worden langer en de zon sterker. Het is de perfecte tijd om een nachtje weg te gaan in de Bollenstreek. Ontdek de prachtige omgeving en kom 's avonds helemaal tot rust in een luxe hotelkamer. Met het Vrolijk Voorjaar Arrangement van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk geniet u daarbij van een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk driegangen diner in restaurant Vloed. Het ideale verblijf voor de krokusvakantie 2024. 

Het mooiste lentepark ter wereld

Keukenhof Arrangement

Ontdek de betoverende bloemenshow in de wereldberoemde Keukenhof. De Keukenhof is een leuk uitje in het voorjaar voor de hele familie. Naast de vele bloemenshows biedt het park bijvoorbeeld speurtochten en speeltuinen voor kinderen. Met het Keukenhof Arrangement van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk geniet u van een voordelig nachtje weg met uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijk driegangen diner en een entreekaartje. 

Ontdek het bloemenpracht

Bloemenseizoen Bollenstreek

Beleef het bloemenseizoen in de Bollenstreek! De streek staat bekend om de meest prachtige bollenvelden en lokale evenementen die het bloemenseizoen vieren. Het seizoen begint met de prachtige narcissen- en hyacintenvelden. Vanaf april kunt u de kleurrijke tulpenvelden bewonderen. Bezoek het Keukenhof of de Tulperij in Voorhout of bewonder de prachtige Bloemencorso. 

Ontdek de leukste voorjaarsactiviteiten in de Bollenstreek

In het voorjaar staat Noordwijk bekend om zijn bloemenpracht en de schitterde Noordzee. In het voorjaar kunt u genieten van de vele bloemenvelden of leer meer over bloemen bij de Keukenhof of de Tulperij. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in Zuid-Holland die het voorjaar een onvergetelijke tijd maken. Verken de stad Leiden of bewonder de bloesem aan de fruitbomen in de Olmenhorst. Fan van yoga en dieren? Neem een kijkje bij alpaca yoga! Natuurlijk zijn er ook vele voorjaarsactiviteiten voor het hele gezin zoals het Linnaeushof en Duinrell. 

Bekijk hier de voorjaarsactiviteiten

Vier de Paasdagen met familie

Pasen

Vier met de hele familie de Paasdagen bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Laat u verwennen met een luxe Paasbrunch en geniet van diverse koude- en warme gerechten. Of kies voor het Paasarrangement en geniet daarbij van een heerlijk driegangen Paasdiner in restaurant Vloed. Alles voor een Vrolijk Paasweekend weg!

Ontdek de Bollenstreek

Verken de omgeving

Verken de Bollenstreek met onze wandel- en fietsroutes. Bij ons hotel kunt u een (elektrische) fiets, een fatbike of een E-chopper huren waarmee u de omgeving kan ontdekken. Op zoek naar tour? Boek dan uw audiotour bij Renzy. Zo beleeft u de Bollenstreek op een unieke en leuke manier!