Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, zijn wij aan het vernieuwen. Zo krijgen wij een nieuw restaurant met bijbehorende Live Cooking keuken zodat onze chef-kok à la minute de lekkerste gerechten voor u kan bereiden. Daarom zal ons restaurant van 9 januari tot 20 maart haar deuren sluiten.

Natuurlijk doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten zo min mogelijk merken van onze verbouwing en kunt u nog steeds genieten van ons heerlijke ontbijt!

Dunes Lounge & Bar

Ontspannen in de bar

Na een mooie dag aan de Nederlandse kust bent u bij Dunes Lounge and Bar aan het juiste adres voor de lekkerste drankjes en hapjes: sit back and relax! Zin in een goede kop cappuccino, een verrassende cocktail of feestelijke mousserende wijn?

Ga lekker zitten en ontspan in The Winery, onze wijnproefruimte. Deze sfeervolle ruimte is af te huren voor besloten diners. Hier kunt u heerlijk dineren met kleine maar ook grotere gezelschappen.

Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie.

U kunt nu al genieten van een verblijf in ons hotel met alle faciliteien én binnenkort ook van een lunch en of diner in ons vernieuwde restaurant, een fijne plek waar u vanaf maart van onze haute cuisine kunt smullen. Daarom zijn wij tot 20 maart een Bed & Breakfast hotel met uiteraard wel onze diverse andere faciliteiten, zoals onze sfeervolle hotelbar waar u kunt genieten van de lekkerste drankjes en kleine gerechtjes.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten