Pinksterweekend bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Pinksteren 2024

Op zondag 19 mei en maandag 20 mei vieren we Pinksteren. Geniet van een lekker lang Pinksterweekend aan de Nederlandse Kust! Schuif aan op ons zonovergoten terras, ontdek het Noordwijkse strand en maak een wandeling door de prachtige natuur. Naast de duinen, het strand en de bossen biedt de omgeving van Noordwijk vele activiteiten voor jong en oud. Neem de familie mee naar Noordwijk en laat u verwennen bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk!

Mini vakantie in Noordwijk

3=2 Arrangement

Geniet tijdens het Pinksterweekend van een paar dagen weg in Noordwijk! Met het 3=2 Arrangement van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk geniet u van een voordelige mini vakantie. U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! Daarnaast kunt u iedere ochtend aanschuiven bij ons uitgebreid ontbijtbuffet. Kom even helemaal tot rust in de prachtige omgeving en laat u verwennen door de faciliteiten in het hotel. 

Voorjaar in Noordwijk

Vrolijk Voorjaar Arrangement

Wilt u de Bollenstreek in het voorjaar ontdekken? Geniet van de eerste zonnestralen aan de Nederlandse kust met het Vrolijk Voorjaar Arrangement van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! Laat u verwennen met een luxe overnachting compleet met uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk driegangen diner. Ontspan daarnaast volledig met een behandeling bij YUMI Spa & Wellness

Verken de Bollenstreek

Omgeving Noordwijk

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Noordwijk, met zijn stranden, duinen en bossen. De omgeving biedt diverse wandel- en fietsroutes door de pittoreske dorpen en de natuur van de Bollenstreek. Bij ons hotel kunt u onder andere (elektrische) fietsen huren om de regio te verkennen. Daarnaast zijn er ook vele leuke activiteiten voor jong en oud die uw verblijf in Noordwijk extra speciaal maken. 

Overnachten in Noordwijk tijdens Pinksteren

Beleef Pinksteren bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Verblijf in een luxe kamer en geniet van onze faciliteiten. U kunt s'ochtends wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet zodat u klaar bent voor een gezellige dag in de omgeving. Drink daarna uw favoriete drankje op ons terras en smul 's avonds van een heerlijk driegangen diner bij restaurant Vloed. Boek nu uw verblijf in Noordwijk. 

Overnachten

Pinksterweekend met de hele familie

Valk Kids

Vier Pinksteren met de hele familie bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk! De kinderen kunnen in het hotel genieten van een heerlijk kindermenu en onze speciale kidsclub. Daarnaast zijn er vele leuke kinderactiviteiten in de omgeving zoals Familiepark Drievliet, Duinrell, KidsZoo en het Linnaeushof. Met lekker weer kunt u natuurlijk ook samen zandkastelen bouwen op het strand. 

Hotel aan de Nederlandse kust

Strand Noordwijk

In mei heeft u kans dat u kunt genieten van een heerlijke stranddag op het strand van Noordwijk aan Zee. Het hotel ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het strand. Naast een lekker dagje zonnen kunt u ook heerlijk wandelen langs de Nederlandse kust en genieten van de prachtige zonsondergang.