Begin 2023 | Restaurant en keuken

Wij zijn ontzettend trots op ons hotel. Elk tegeltje is met zorg uitgekozen en ieder gordijn gaat eerst door onze vingers voordat deze wordt opgehangen. Er is veel renovatiewerk verricht en het restaurant is nu geopend!

Restaurant ‘Vloed’ wordt gekenmerkt door pure cuisine, gerechten met lokale ingrediënten en een stijlvolle inrichting die zorgt voor een heerlijk gevoel van thuiskomen. Een plek waar u kunt genieten van een combinatie van voortreffelijke, moderne seizoensgerechten en de Valk Klassiekers die je van ons gewend bent. Allemaal met liefde bereid door een ervaren keukenteam en met verse ingrediënten.

Proeftuin Noordwijk

In Proeftuin Noordwijk laten Noordwijkse chefs zich inspireren door seizoensgebonden producten die lokaal gekweekt zijn. In Proeftuin Noordwijk starten negen restaurants in de gemeente Noordwijk met het doorvertalen van de culinaire traditie van de Tuin van Holland. Restaurant Vloed neemt hieraan deel met een (h)eerlijk en lokaal gerecht. Kom het gerecht proeven in restaurant Vloed!

Euro-Toques

Met trots zijn wij aangesloten bij Euro-Toques, een keurmerk uitsluitend voor de beste restaurants van Nederland. Om aangesloten te zijn bij Euro-Toques moet je als restaurant aan veel eisen voldoen en onder andere werken met pure, (h)eerlijke producten uit de omgeving  en duurzaam ondernemen met oog voor de natuur. Elk lid van Euro-Toques heeft zijn eigen keuken en identiteit, maar samen delen we één gemeenschappelijke passie; koken met (h)eerlijke producten uit de omgeving. In Noordwijk zijn slechts twee restaurants met dit prachtige keurmerk. We zijn maar al te trots dat wij één van deze restaurants mogen zijn.

Reserveer hier