Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Wij verwelkomen u graag in ons gloednieuwe à la carte restaurant Vloed. Een plek om te genieten van een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch of culinair diner. Op de menukaart komen de welbekende Valk klassiekers en onze eigentijdse lunch- en dinergerechten mooi samen. Ons ervaren keukenteam maakt met liefde de lekkerste vis-, vlees- en vegetarische gerechten klaar. Eetsmakelijk! 

Vloed Loungebar

Ontspannen in de bar

Na een mooie dag aan de Nederlandse kust bent u bij Vloed Lounge aan het juiste adres voor de lekkerste drankjes en hapjes: sit back and relax! Zin in een goede kop cappuccino, een verrassende cocktail of feestelijke mousserende wijn?

Ga lekker zitten en ontspan in The Winery, onze wijnproefruimte. Deze sfeervolle ruimte is af te huren voor besloten diners. Hier kunt u heerlijk dineren met kleine maar ook grotere gezelschappen.

Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie.

Breng Pasen door met de hele familie bij het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk met een overheerlijke luxe paasbrunch. Natuurlijk brengt de Paashaas ook een bezoekje en zal er genoeg vermaak zijn voor de kids! 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten