Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Opkomende evenementen

Vrijdag 3 mei 18.00

Semmy's Cinema: Ratatouille

Ervaar maandelijks een uniek concept waar elke maand Semmy’s bar transformeert in Semmy’s Cinema. De avond begint met een hartelijke ontvangst, waarna het licht wordt gedimd en de film van start gaat. Bij Semmy’s Cinema geloven we dat sommige films niet alleen gezien moeten worden, maar ook geproefd. Geniet daarom van een 3-gangendiner speciaal samengesteld op de gerechten uit de film.

Speciaal voor de kinderen laten we in de meivakantie de film 'Ratatouille' op het grote scherm zien. 

Zondag 12 mei vanaf 12:00 uur

Moederdag High Tea

Verwen uw moeder of de moeder van uw kinderen met een speciale Moederdag High Tea bij Van der Valk Palace Hotel. Geniet samen van een uitgebreide selectie aan zoete lekkernijen en hartige gerechten met een heerlijke kop thee. De Moederdag High Tea vindt plaats op zondag 12 mei en is boekbaar tussen 12:00 en 17:00 uur. De prijs voor volwassenen bedraagt €34,50 p.p. en voor kinderen tot 12 jaar €17,25 p.p.

Herken jij die hit nog van de Backstreet Boys? Keek jij ook altijd de Mini Playbackshow?  Had jij ook vele Flippo's of was je fan van ChipZ? Hield jij je Tamagotchi wel in leven? Dan moeten jij en je team (max 6 personen) zeker meedoen aan onze te gekke Quiz & Muziekbingo avond.Vanaf 19:30 gaan we terug naar de 90's en 00's. Wacht niet te lang met aanmelden, er is beperkt plek. 

Geniet van de authentieke smaken van Spanje voor slechts 29,50 per persoon. Dit is inclusief traditionele Spaanse ham, Pan con Tomate en de verse Paëlla. Begin jouw avond met een heerlijk welkomstdrankje. De Spaanse chefs bereiden ter plekke een grote pan met paella op het terras, zodat je kunt genieten van de versheid en de smaak rechtstreeks uit de keuken.