Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Opkomende evenementen

Woensdag 7 Augustus 18.00

Semmy's Cinema: Luca

Ervaar een uniek concept waar elke maand Semmy’s bar transformeert in Semmy’s Cinema. De avond begint met een hartelijke ontvangst, waarna het licht wordt gedimd en de film van start gaat. Bij Semmy’s Cinema geloven we dat sommige films niet alleen gezien moeten worden, maar ook geproefd. De volgende editie van Semmy's Cinema staat alweer op de planning. Op woensdag 7 augustus een speciale kindereditie met Luca waarbij u zelf kan genieten van een Italiaans drie-gangen diner!

25 oktober 2024 | 19:30 uur

Wake me up before you BinGoGo!

Dit gaat een geweldige avond worden! Ben jij ook zo gek op die heerlijke jaren 80, 90 en 00 Muziek? Dan is dit jouw avond! Want we gaan op 25 oktober vanaf 19:30 de Wake me up before you BinGoGo avond organiseren. Herken jij de hit van de Backstreet Boys, Wham of Guus Meeuwis als jij de videoclip ziet en de muziek 30 seconde hoort? Staat ie ook nog op jouw kaart? Aankruisen maar!

Iedere zondag in Juli en Augustus

Vloed Steak Market

Vanaf 14 juli bent u elke zondag in juli en augustus van harte welkom bij Vloed Steak Market in Noordwijk voor een onvergetelijke avond vol culinaire verwennerij en gezelligheid. Geniet van de meest verfijnde stukken vlees, met zorg en passie bereid op onze iconische Black Bastard BBQ.

Iedere woensdag

Zeetong woensdag

Wilt u uw week een culinaire boost geven en genieten van een avond vol culinair genot? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Restaurant Vloed presenteert met trots Zeetong Woensdagen.

Iedere vrijdag

Oester Happy Hour

Geniet iedere vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur van oesters voor maar €1,- per stuk. Begin het weekend goed en geniet samen van heerlijke verse oesters en een goed glas wijn. Omdat elk weekend een goed begin verdient.

Proost op het leven met Champagne All Day in restaurant Vloed! Geniet van een heerlijke fles Pommery champagne met culinair drie-gangen proeverij. Verwen uzelf en ervaar een oververgetelijke dag met uw vrienden of familie.