Ervaar de Spaanse Smaken: Paëlla Night bij Restaurant Vloed!

Ontdek de smaken en de sfeer van Spanje tijdens onze spectaculaire Paëlla Night op het terras van Restaurant Vloed, gelegen in het prachtige Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Op 15 juni verwelkomen we je graag vanaf 17.00 uur voor een onvergetelijke avond vol heerlijk eten, Spaanse muziek en gezelligheid.

Geniet van de authentieke smaken van Spanje voor slechts 29,50 per persoon. Dit is inclusief traditionele Spaanse ham, Pan con Tomate en de verse Paëlla. Begin jouw avond met een heerlijk welkomstdrankje. De Spaanse chefs bereiden ter plekke een grote pan met paella op het terras, zodat je kunt genieten van de versheid en de smaak rechtstreeks uit de pan. 

Maar dat is nog niet alles! Om de avond helemaal compleet te maken zorgen de Spaanse zangers dat alle voetjes van de vloer komen. Ze zullen je laten swingen op zowel klassieke als moderne Spaanse hits. Het wordt gegarandeerd een feestelijke avond waarbij je niet stil kunt blijven zitten!

En wat is een Spaanse avond zonder sangria? Maak je ervaring compleet door een kan van onze verfrissende sangria te bestellen en jezelf onder te dompelen in de complete Spaanse beleving.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van een avond vol heerlijk eten, goede muziek en geweldige sfeer bij Restaurant Vloed. Koop nu jouw ticket voor onze Paëlla Night op 15 juni en beleef een onvergetelijke Spaanse ervaring bij ons. ¡Vamos a bailar! 

Koop jouw ticket hier

 

* Bij onvoorziene weersomstandigheden zal de Paëlla night in het restaurant plaats vinden