Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Vier de kerst

Kijkt u ook zo uit naar het gezellig samen zijn? Kerst vieren bij Van der Valk staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor de hele familie! Met ons feestelijke kerstontbijt en -diners maken we er een geweldige belevenis van. Natuurlijk komt de Kerstman ook bij ons op bezoek en is er genoeg te beleven voor de hele familie!

Mocht u vragen hebben met betrekking tot kerst, dan kunt u mailen naar info@noordwijk.valk.com of bellen naar +31(0)71 365 3000.

24 & 25 december

Deluxe dinerbuffet

Kerst staat bekend om gezellig samen eten en het liefst met al uw vrienden en/of familie. Wat is er gezelliger dan samen deze kerst genieten van een deluxe kerstbuffet bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Boek nu met overnachting of ga voor ons kerstarrangement.

25 & 26 december

Luxe kerstontbijt

Maak deze kerst onvergetelijk! Geniet van een betoverende kerstochtend met een heerlijk kerstontbijt bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Het kerstontbijt is precies zoals u van Van der Valk gewend bent, voor ieder wat wils. Combineer het kerstontbijt met een overnachting of bekijk ons kerstarrangement.

Geniet van de kerst aan de kust

Kerstarrangement

Kerst staat voor gezellig samen zijn met je dierbaren. Vier de kerst aan de kust bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Bij ons kerstarrangement wordt u volledig in de watten gelegd en ontvangt u een kerstattentie. Geniet naast de kerstactiviteiten van onze prachtige omgeving.