The Winery

Welkom in The Winery, de plek waar de mooiste avonden worden beleefd.

Private dining

Geniet van een intieme culinaire ervaring met een private dinner in onze Winery. Bij The Winery bieden we de mogelijkheid om in een exclusieve setting te dineren voor groepen tot 12 personen. Laat u verwennen door heerlijke gerechten bereidt door ons ervaren keukenteam. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of zakelijke bijeenkomst, wij creëren de perfecte ambiance voor uw speciale gelegenheid. Geniet van persoonlijke aandacht, verfijnde gerechten en een onvergetelijke avond met vrienden, familie of collega's. Neem voor meer informatie contact op via de onderstaande gegevens of vraag een offerte aan.

High Tea

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een High Tea in een intieme privésetting. Geniet van een scala aan heerlijke hartige en zoete lekkernijen, prachtig gepresenteerd en bereid met liefde door onze patissier en keukenteam. Laat uw verwennen in alle rust en comfort. Of u nu op zoek bent naar een privé ruimte voor een verjaardag, een babyshower of gewoon een gezellig samenzijn, onze private High Tea zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en laat ons je verwennen met een onvergetelijke culinaire reis vol verrukking en genot.

Tel: +31(0)71 365 3007 | Mail: events@noordwijk.valk.com

Offerte aanvragen

Combineer uw vergadering

Vergader efficiënt en effectief in onze Winery, geschikt voor groepen tot 12 personen. Profiteer van een rustige omgeving en moderne voorzieningen om productiviteit te maximaliseren. Organiseer uw brainstormsessie, presentatie of strategische bijeenkomsten in The Winery en wij zorgen voor de ideale setting voor een succesvolle vergadering.

Of combineer uw vergadering in het Van der Valk Palace Hotel met een private dinner in The Winery. Sluit de dag gezellig af en geniet van een heerlijk diner.

Vergaderen bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over 11 multifunctionele zalen en twee boardrooms beschikbaar voor 2 tot 450 personen. Daarnaast telt het hotel 120 hotelkamers. De zalen zijn goed bruikbaar voor vergaderingen, maar ook voor bijvoorbeeld borrels, beurzen of een uitvaart. Kijk voor meer informatie bij Meeting & Events