Eten & Drinken

The Winery

Om de tafel met vrienden, familie of collega’s. Samen op wijnreis met het glas in de hand. Welkom in The Winery, de plek waar de mooiste avonden worden beleefd.

Wijn proeven met uw eigen gezelschap

In de besloten sfeer van The Winery ontdekt en herontdekt u wijnen. Bij elk proefglas komen u en uw gezelschap meer te weten over de achtergronden van elke wijn, waaronder oorsprong en terroir, druivenrassen en smaakprofiel. Om het kiezen te vergemakkelijken heeft de sommelier een aantal proefpakketten samengesteld, waaruit u kunt –maar zeker niet hoeft– kiezen

Boek een gezellige avond

Wilt u een wijnproeverij organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Heeft u al bepaalde soorten wijn op het oog of krijgt u graag suggesties aangereikt? Wij helpen graag! Laat uw gegevens achter in het offerte-formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Combineer uw vergadering

Combineer uw vergadering in het Palace Hotel met een wijnproeverij in de The Winery. Sluit de dag gezellig af en ontdek onze wijnen.

Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over 11 multifunctionele zalen en twee boardrooms beschikbaar voor 2 tot 450 personen. Daarnaast telt het hotel 120 hotelkamers. De zalen zijn goed bruikbaar voor vergaderingen, maar ook voor bijvoorbeeld borrels, beurzen of een uitvaart. Kijk voor meer informatie bij Meeting & Events