Oud & Nieuw

Nieuwjaarsontbijt bij Van der Valk

Een nieuw jaar, dat moet gevierd worden! Begin de eerste dag van het nieuwe jaar goed met een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt. Op 1 januari bent u welkom om te genieten van ons luxe ontbijtbuffet. Met een glas bubbels proosten wij graag met u op het oude jaar dat ten einde is gekomen en het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Bij het Nieuwjaarsontbijt worden diverse ovenverse broodsoorten geserveerd met een ruime keuze uit beleg en extra's. De geur van verse croissants, koffie en zoete muffins komt u al tegemoet zodra u richting het restaurant loopt, zo hoort Nieuwjaarsdag te beginnen! Natuurlijk staan er ook verschillende eiergerechten, yoghurt met toppings, verse fruitsalade én meer voor u klaar. Het Nieuwjaarsontbijt is genieten voor jong en oud!

Verblijft u niet in ons hotel maar wilt u wel graag komen ontbijten met Nieuwjaarsdag? Ook dan bent u van harte welkom.

Wanneer is het Nieuwjaarsontbijt?

  • 1 januari | van 8.00 tot 11.30 uur (doorlopend)

Prijzen

  • Volwassenen: € 28,50 p.p.
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 14,50 p.p.
  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis

De prijzen van het Nieuwjaarsontbijt zijn inclusief koffie, thee, melk, vruchtensappen en frisdranken.  

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 

Fijne jaarwisseling!

Reserveren

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een tafel te reserveren voor het uitgebreide nieuwjaarsontbijt bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Mocht u vragen hebben over de reservering of het ontbijt, dan kunt u mailen naar info@noordwijk.valk.com of bellen naar +31(0)71 365 3000.

Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem.

Verplicht veld