LOL tour 2023 - Noordwijk

Bedankt voor je komst!

Bedankt voor de geweldige dag vol leuke gesprekken! We hopen dat jullie een prachtige indruk hebben gekregen van het betoverende Noordwijk en ons eerste hotel aan de Nederlandse kust. Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie over onze kamers, faciliteiten en vergaderzalen. Jammer dat de glazenwasser move niet genoeg was om te winnen!

Heb je nog vragen of wil je graag een offerte aanvragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via events@noordwijk.valk.com of bel direct naar 071-3653035.

De toekomst

Duurzaamheid

Duurzaamheid en continuïteit zijn twee kernwaarden van het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. Het bouwen aan een duurzame toekomst zorgt ervoor dat de volgende generaties het familiebedrijf kunnen blijven voortzetten en verbeteren. De afgelopen maanden hebben wij onder andere vanuit deze gedachten geïnvesteerd in duurzame oplossingen en samenwerkingen. Meer weten over ons Green Key Gold certificaat of overige duurzame initiatieven? Bekijk deze hier.

Vergeet niet om ons visitekaartje te planten! Lees hier alles over het planten van het papier. 

Het hotel beschikt over 11 multifunctionele zalen en 2 boardrooms beschikbaar tot 450 personen. Daarnaast telt Palace Hotel Noordwijk 120 hotelkamers, daardoor is dit hotel de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten. Verder zijn de zalen goed bruikbaar voor borrels, beurzen of een uitvaart.