Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Feestdagen

Tijdens de feestdagen is Van der Valk Palace Hotel Noordwijk dé perfecte bestemming om samen met uw familie en dierbaren te genieten van een onvergetelijke tijd vol gezelligheid en plezier! Onze beroemde Van der Valk faciliteiten zorgen ervoor dat u zich meteen welkom voelt, omringd door een sfeer van warmte en genot. Het is een tijd om te ontspannen, te proeven en te vieren, en we hebben ervoor gezorgd dat er voor iedereen iets speciaals is.

Zondag 12 mei is het Moederdag! De dag om uw moeder of de moeder van uw kinderen even in het zonnetje te zetten. Geniet samen met uw moeder van een heerlijke High Tea of proost op Moederdag met Champagne All Day. Cadeautip: verras uw moeder met een YUMI cadeaubon

19 & 20 mei

Pinksteren

Beleef een extra lang weekend weg in Noordwijk tijdens Pinksteren. Ontdek de prachtige omgeving en maak plezier met de hele familie tijdens verschillende activiteiten in Noordwijk. Laat u daarnaast verwennen door de faciliteiten in ons hotel. Kortom, het perfecte Pinksterweekend voor jong en oud!