Meeting & Events

Kerst- en nieuwjaarsborrel

Eindejaarsknaller: Het jaar feestelijk afsluiten bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Het einde van het jaar is in zicht! Dat betekent dat het tijd is om na te denken over een feestelijke afsluiting met uw collega’s. Eindig het jaar met een geslaagde kerst- of nieuwjaarsborrel bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk.

Uw perfecte jaarafsluiting

De tijd vliegt en de feestdagen naderen. Plan nu alvast uw eindejaarsevenement en reserveer de gewenste datum. Stel u eens voor: een spectaculaire kerstborrel met uw collega’s in onze recent gerenoveerde Semmy’s bar of een gezellige eindejaarsborrel waar u onder het genot van culinaire hapjes en drankjes kunt bijpraten met collega’s en relaties. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van der Valk Palace Hotel Noordwijk staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw perfecte jaarafsluiting.

Wat wij u aanbieden

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk heeft alles in huis om van uw eindejaarsevenement een groot succes te maken. Onze moderne en vernieuwde zalen bieden plaats voor maximaal 450 gasten en zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur en een stijlvolle foyer. Semmy’s bar is recent gerenoveerd en de perfecte plek voor een gezellige borrel. De exclusieve ruimte heeft capaciteit voor 90 personen en beschikt over een eigen bar die een brede selectie drankjes biedt. Het daglicht zorgt voor een aangename ambiance en in de binnentuin kunt u terecht voor een vleugje buitenlucht.

Vanwege de feestdagen ontvangen alle gasten in december en januari een kosteloos welkomstdrankje om de festiviteiten op gang te brengen. Bovendien vieren we recente renovatie van Semmy’s bar samen met u. Daarom bieden we u graag gratis zaalhuur voor Semmy’s bar aan voor groepen vanaf 30 personen tot 31 januari 2024.

Waarom wachten?

Begin vandaag nog met de voorbereidingen! Neem vrijblijvend contact met ons op en laat uw ideeën werkelijkheid worden. Ons ervaren Meeting & Events team staat voor u klaar om met u mee te denken en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt. Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk streven we ernaar om uw jaarafsluiting tot een groot succes te maken en kijken we ernaar uit om samen met u te werken aan een onvergetelijk eindejaarsfeest.

Neem contact op met ons Meeting & Events team via events@noordwijk.valk.com. Of vraag hieronder uw offerte aan. 

Offerte aanvragen