Meerdaags vergaderen bij Van der Valk Noordwijk

Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is meerdaags vergaderen een naadloze combinatie van comfort, efficiëntie en verfijning. Gelegen aan de Nederlandse kust, biedt dit luxueuze hotel een omgeving die zowel inspirerend als ontspannend is. Perfect voor intensieve vergadersessies en waardevolle teambuildingmomenten.

De multifunctionele vergaderzalen zijn uitgerust met moderne technologieën. We bieden diverse benodigdheden om aan de behoeften van uw bijeenkomst te voldoen. Of het nu gaat om een strategische boardmeeting, een productieve training of een heisessie, u kunt rekenen op ons professionele Meeting & Events team.

Vergadermogelijkheden bij Van der Valk Palace Hotel

Bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk bieden we diverse mogelijkheden voor uw meerdaagse vergadering aan de kust. U kunt al vanaf twee dagen vergaderen en overnachten in ons hotel. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het hotel exclusief af te huren, waarbij u onder andere alle zalen en kamers tot uw beschikking heeft. Neem voor meer informatie over onze vergaderarrangementen vrijblijvend contact op met ons Meeting & Events team.

Organiseer teambuildingevenementen op het strand met evenementenbureau SPEV. SPEV organiseert buitenactiviteiten op en rondom het strand van Noordwijk aan Zee. Verken de omgeving met de Interactieve Outdoor iPad TeamGame. 

Meer dan alleen vergaderen

Na een dag productiviteit en plezier kunt u ontspannen in de comfortabele kamers van het hotel. Daarbij kunt u gebruikmaken van de recreatieve faciliteiten van het hotel, waaronder een fitnessruimte, een Zwembad & Sauna gedeelte en Semmy's bar, waar u na de vergaderingen in een privésfeer kunt borrelen. Bovendien ligt het hotel op slechts 5 minuten loopafstand van het strand waar u heerlijk kan uitwaaien. 

In het hotel vindt u Restaurant Vloed, waar u zowel overdag als 's avonds kunt genieten van een scala aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Bij Restaurant Vloed staat eerlijk, duurzaam, lokaal en culinair eten centraal. Verder nodigen we u uit om te ontspannen in onze Vloed Loungebar, waar u kunt genieten van een smakelijke borrel.

Kortom, bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk staat een meerdaags evenement garant voor een succesvolle en memorabele ervaring.

Tel: +31(0)71 365 3007 | Mail: events@noordwijk.valk.com 

Offerte aanvragen