Vergaderen Noordwijk aan Zee

Het eerste Van der Valk Hotel aan de Nederlandse kust. Het Van der Valk Palace Hotel ligt in de bollenstreek, dichtbij Leiden, Den Haag en Amsterdam.

U heeft de keuze uit 13 gerenoveerde zalen die kunnen worden gebruikt als vergaderruimten, opleidingsruimten, conferentiezalen, tentoonstellingsruimten en privé-eetruimten.

Alle vergaderzalen zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur, een stijlvolle foyer en breakout-lounges.

FACILITEITEN

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over 120 hotelkamers van verschillende luxe types, een congrescentrum met 13 multifunctionele vergaderzalen, een restaurant en een loungebar. Er is ook een fitnesscentrum en een zwembad. Het hele hotel beschikt over gratis WiFi en parkeergelegenheid, waarvan een deel met een oplaadpunt voor elektrische auto's.

VERGADERINGEN

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is uitstekend geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Conferenties, vergaderingen, feesten, recepties, alles is mogelijk in onze prachtig gerenoveerde zalen. De verscheidenheid en flexibiliteit van onze vergaderzalen en de ervaring van ons verkoopteam zorgen ervoor dat uw vergadering perfect verloopt. Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur.

Offerte aanvragen