Vergaderen Noordwijk aan Zee

Het eerste Van der Valk Hotel aan de Nederlandse kust. Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk ligt in de Bollenstreek, dichtbij Leiden, Den Haag en Amsterdam. Het hotel ligt op 5 minuten afstand van het strand en de duinen. Daarbij staat in het voorjaar de gehele Bollenstreek in bloei. 

U heeft de keuze uit 13 gerenoveerde zalen die kunnen worden gebruikt als vergaderruimten, opleidingsruimten, conferentiezalen, tentoonstellingsruimten en privé-eetruimten. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur en het hotel beschikt over een stijlvolle foyer en breakout-lounges.

Na de vergadering nog zin om te borrelen? Van der Valk Palace Hotel Noordwijk beschikt over Semmy's Bar, een unieke privéruimte met een eigen bar, daglicht en knusse patio.

FACILITEITEN

Het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk biedt een scala aan faciliteiten, waaronder 120 luxe hotelkamers, een congrescentrum met 13 multifunctionele vergaderzalen, Restaurant Vloed en een loungebar. Daarnaast heeft het hotel een fitnessruimte en een zwembad- en sauna gedeelte waar hotelgasten kosteloos gebruik van kunnen maken. Voor extra ontspanning is er YUMI Spa & Wellness, waar gasten diverse (magnesium) behandelingen kunnen boeken. Bovendien biedt het hotel gratis WiFi en beschikt het over 160 parkeerplaatsen, waarvan sommige zijn uitgerust met oplaadpunten voor elektrische auto's. Bekijk hier alle faciliteiten van het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk. 

VERGADERINGEN

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is zeer geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Conferenties, vergaderingen, feesten, recepties, alles is mogelijk in onze prachtige gerenoveerde zalen. De verscheidenheid en flexibiliteit van onze vergaderzalen en de ervaring van ons Meeting & Events team zorgen ervoor dat uw vergadering tot in de puntjes wordt verzorgd. Vraag via onderstaande knop een offerte aan of neem contact op via +31(0)71 365 3007 of events@noordwijk.valk.com.

Offerte aanvragen