Toeristische informatie

Terugblik naar het bloemenfestijn van de bollenstreek!

We blikken terug op weer een geweldige editie van het Bloemencorso, afgelopen zaterdag 22 april 2023. Onze praalwagen 'Fantasy World' stond dit jaar symbool voor de vrijheid om weg te dromen en even te ontsnappen aan de realiteit.

In deze positieve mix van vrolijkheid, kracht en energie, omringd door symbolische 'leidingen' die voorzien in 'brandstof voor het echte leven', ziet u precies dátgene terug waar ons familiebedrijf voor staat. Bij Van der Valk ontsnapt u aan de dagelijkse beslommeringen, kunt u op adem komen en in rustgevende sferen weer nieuwe energie op doen voor de volgende dag.

Arrangeur Judith de Frankrijker wist dat perfect te vertalen naar dit prachtige eindresultaat, waar wij als sponsors van Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden, Hotel Haarlem, Hotel Noordwijk en Hotel Schiphol enorm trots op zijn. Wát een eyecatcher! Mede dankzij de vele fantasiebloemen- en planten werd het die avontuurlijke wereld waarin fantasie centraal staat. De magische verlichting maakte het helemaal af en bracht de praalwagen ook 's avonds tot leven, bij de entree in bloemenstad Haarlem, de finale van het Bloemencorso.

Veel dank aan Judith en natuurlijk ook de vele vrijwillige bloemstekers van Voetbalvereniging Foreholte, die net als vorig jaar ook dit jaar weer verantwoordelijk waren voor de prachtige decoratie van onze wagen en keihard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken. Fantastisch!

Op naar het Bloemencorso in 2024!

Bekijk hier de terugblik!