Ontdek Noordwijk!

Welk seizoen het ook is, in Noordwijk is er veel te beleven. Niet alleen het strand biedt veel leuke activiteiten, maar ook de stad zelf! Wat dacht u van een mooie wandelroute over het strand of een uitdagende fietsroute langs Noordwijkerhout? Noordwijk is een verademing. Vraag gerust onze medewerkers bij de receptie om tips.

Bekijk wandel- en fietsroutes

Helemaal tot rust komen? Combineer dan uw bezoek in Noordwijk met een overnachting in ons hotel of één van onze aantrekkelijke faciliteiten/arrangementen.

Arrangementen

Let op! Sommige activiteiten moet u van tevoren boeken. Check op tijd de betreffende website voor meer informatie en de huidige openingstijden.

Bekijk ook onze activiteitenkalender voor een overzicht van tips en aanraders van verrassende activiteiten in de omgeving in de periode dat u bij ons verblijft.

Uitwaaien op het strand

Strand Noordwijk

Lekker even uitwaaien op het strand van Noordwijk of wandelen in de Duinen? Bij goed weer kunt u heerlijk vertoeven bij de verschillende beachclubs en een verfrissende duik nemen in de Noordzee.

Activiteiten voor de hele familie

Voor de hele familie

Op zoek naar een uitje voor de hele familie? Ontdek wat er allemaal te doen is in de omgeving. Een pretpark voor jong en oud, de grootste speeltuin van Europa of ga gezellig bowlen. 

Betovering, gezelligheid en plezier

Winter Wonderland Noordwijk

Waan je in een betoverende kerstwereld met schaatsbaan. Geniet van de gezellige spelletjes, winterse gerechten en vrolijke muziek. Winter Wonderland Noordwijk is de perfecte winteractiviteit voor jong en oud!

Ontdek de leukste musea

Musea

Zin in een museum? Ontdek de verschillende musea in de omgeving. Maak een reis door het menselijk lichaam bij Corpus, leer alles over de natuur en biodiversiteit bij Naturalis of verken de ruimte bij Space Expo.

Groot winkelcentrum in Leidschendam

Westfield Mall of the Netherlands

The Mall of the Netherlands is een groot winkel- en recreatiecomplex gelegen in Leidschendam, nabij Den Haag. The Mall of the Netherlands is een van de grootste winkelcentra in Nederland en is onlangs helemaal verbouwd tot een prachtig winkelcentrum. 

Ontdek Leiden

Leiden

Wist u dat u binnen 20 minuten in het centrum van Leiden bent? Dit is een mooie stad waar veel te beleven is.

Ontdek de bollenstreek per (eletrische fiets), e-chopper of fatbike. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes door de Bollenstreek of boek een audiotour bij Renzy.

Geniet van de prachtige natuur

Natuur

Geniet van de prachtige natuur in de omgeving van Noordwijk. Huur een sloep en vaar over de kagerplassen. Wandel met alpaca's of ontdek de dorpjes in de Bollenstreek. 

Ontdek de Bollenstreek

Noordwijk in bloei

Wat bloeit waar en wanneer?

Natuurlijk wil je weten waar je de mooiste bloeiende velden kunt bewonderen. De Flower Map is een handige online kaart waarmee je moeiteloos de velden in de hele Duin en Bollenstreek kunt vinden. Via herkenbare iconen vind je de locaties en zie je op foto’s hoe de velden er op dat moment bij liggen.

Bewonder de bollenvelden

Bloemenseizoen Bollenstreek

De bollenstreek staat bekend om de meest prachtige bollenvelden. Vanaf maart begint het bloemenseizoen.